Saturday, April 30, 2011

Uldgarn og hænder

Der har været ekstra hænder i arbejde det sidste lange stykke tid.Vi har arbejdet i højt gear eller tempo. Dette kun fordi vi har spolet stort set alt Shetlandsgarnet således at du lige kan gå igang med at strikke.
Jeg har brugt tiden på at være fotograf og kontorist mens mine små medarbejdere har lavet det hårde arbejde.
Vi mangler bare lige at lave et farvekort. Vi har egentlig lavet det men manglede poser. Sådan kan det jo gå. Håber vi bliver færdige med disse farvekort i den kommende uge.
Der er et hav af muligheder med dette garn og du kan finde det her.

Sunday, April 24, 2011

Økologisk

I går eftermiddags fik jeg endelig fotograferet det lækre økologiske garn som "Blade oppe og nede" er strikket i. Du kan finde det her.

Det er også blevet muligt at kunne købe det færdige strikkekit "Blade oppe og nede" her.

Wednesday, April 20, 2011

Savn

Udover at forår betyder havearbejde så får jeg en længsel mod de sydligere himmelstrøg.
Det bliver heller ikke en tur til mit elskede Italien i dette forår. Det bliver hårdt at undvære. Vi har bare så mange ting i gang at denne tur må vente. Toget kører ellers på fredag men uden os, øv.


Jeg må også undvære dette lækre måltid som er lidt af en tradition.

Tuesday, April 19, 2011

Forår

Betyder havearbejde.
Det er begyndt at være varmt udenfor. Selvom vi ikke har en særlig pæn græsplæne i øjeblikket så er det nødvendigt at sætte fælder for mulvarpene. På dette punkt har jeg fået mig en hjælper af den mere narturlige slags. Han kom ligeså pænt i går og afleverede den som tak for god forplejning. Aflevering var ligeforan vores hoveddør.

Værsågod den er til dig men klap mig lige.
Til den skarpsindige læser, ja så har katten været i slåskamp derfor et sår på bagbenet. Han har forsvaret sit territorie.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails