Tuesday, May 15, 2007

Min dag og mit liv.

I går startede min dag hjemmefra kl. 6.30 med retning mod Sjælland. Dette var den første gang jeg var på kundebesøg. Det er egentlig spændende og hyggeligt at komme rundt til de forskellige garnbutikker i landet. Hver butik har sin helt egen charme, hygge og indhold. Fik snakket med de forskellige indehavere, fik nogle aftaler på plads, fik det sidste nye sladder og grinet lidt.
Jeg havde ikke min computer med mig, set i bakspejlet havde det nok været en god ide. Man ved jo aldrig hvad der kan ske i løbet af en dag når man er væk fra sin computer. Jeg tror jeg fremover vil have den med mig så der ikke opstår misforståelser.
Jeg nåede hele Vestsjælland samt Sjællands Odde. Min plan var egentlig også at nå noget af København men det må blive en anden gang.
Efter et afsluttende besøg i Fårevejle gik turen hjemad.
Jeg var hjemme kl ca. 23.00 træt og så på hovedet i seng.
Dagen idag startede en tur hos frisøren. Jeg skulle selvfølgelig cykle der hen i strid vestenvind. Hjem og læse mails og pakke ordrer. Snakke lidt i telefon med en del forskellige hyggelige kvinder. Haft besøg af nogle kunder og nogle mennesker som ville besøge mig. Nu venter jeg svar på nogle mails jeg har besvaret skal inden ret længe igang med de hjemlige sysler.
Nyd resten af dagen kære læser.

4 comments:

Dorthe said...

Du er sgu en herlige quinde Irene, glæder mig til på torsdag, kaffen er klar kl. 8.30!!!
Knus fra
Dorthe

Virtuella said...

Hei,
legger en klem her til deg jeg.

Virtuella said...

Du må godta kommentarer før de vises på bloggen, da kan jeg skrive privat til deg og så trenger du ikke godta kommentaren min.
Klemmen kom etter jeg leste din mail til Webstrikkerne.

*klem igjen*

irenebgsted said...

Hej Virtuella for dine søde ord. Du har da brug for flere klem end jeg har.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails