Sunday, June 24, 2007

Krimier og illusioner./Crimes and illusions.

I går lørdag modtog jeg denne bog fra Amazon.com. Den er købt brugt. Jeg er overrasket over den pæne tilstand bogen er i. Jeg har ikke betalt nogen toldafgifter, men jeg havde samme dag bestilt 3 andre bøger de er endnu ikke ankommet og derfor har jeg en formodning om at de er ved at blive fortoldet. Jeg krydser fingre for at det ikke er tilfældet.

Yesterday I recieved my order book from Amazon.com. It is used and I am a little suprised about so nice the book is look like new. I did not pay any tax. The same day I ordered 3 other knitting books but i have not recieved them yet. I have a feeling that I am going to pay tax for thoose 3 books. I am crossing my fingers and hope - no tax.
Her er bogen The Virgin of small plains

Jeg har aldrig prøvet at strikke skyggestrik - så er det da på høje tid vil nogen sikkert sige. Jeg har derfor meldt mig ind i denne gruppe. Jeg har derfor strikket denne prøve. Jeg forestiller mig at jeg med tiden selv kan komponere nogle mønstre, når jeg får det lært.

I have never tried knitting illusions - it is time to try some will say. I now join this group. I imagin I by time will be able to compose my own patterns when I learned.

Her er prøven set ovenfra.
Here the swatch top-up.


Her er prøven set let på skrå. Ja dette er en illusion eller skyggestrik.
Prøven er 4. juli fyrværkeri bare strikket i andre farver end det amerikanske flag.

Here is the swatch. Yes it is an illusion in danish skyggestrik.
The 4th cloth firecracker but in other color than Stars and Stripes.

4 comments:

Rikke said...

Hvor er den fin. :)

Lige en rettelse... Union Jack er Storbrittaniens flag, USAs er Stars and Stripes.

Denblyviol said...

Tak for korrektionen Rikke. HIHI

Unknown said...

Hej Irene
Tillykke med din bog - jeg venter stadig på min. Jeg mener nu ikke bøger fortoldes - (læst på told&skat) - så det håber jeg da ikke dine bliver.

Kh Tove

Denblyviol said...

Hej Tove. Jeg krydser skam fingre. Vi kan måske hjælpe hinanden med læsning af bogen. KH Irene

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails