Saturday, March 21, 2009

Et godt tilbud/An offer you cannot resist.Filtekursus lørdag 23. maj kl. 10.00 - 17.00 og søndag 24. maj 10. - 17.00. Kurset forløber over 2 dage. Kursusbeskrivelse: At fremstille en krukke af uld er et godt udgangspunkt for at lære noget om at filte tredimensionelt og forme og styre uldens krympning.
Fra samme udgangspunkt afprøves forskellige muligheder for formgivning. Dekorationen tænkes ind så den spiller sammen med formen og giver den færdig krukke liv og personlighed.
Du har med dette kursus mulighed for at få filtet et par veninde gaver eller vil du bare gerne lære at filte krukker eller trænger du til at få genopfrisket det at filte i hul form så meld dig til kurset. Du kan stadig nå at melde dig til. Der må påregnes nogle udgifter til materialer. Materialeliste vil blive tilsendt ved tilmelding.
Deltagerforudsætninger: Kendskab til basisteknikker i filtning en fordel men ingen nødvendighed.
Underviser: Ulla Lindholm, Håndværkslærer, Den Frie Lærerskole
Sted:
Uldgården
Fjerbækvej 12
6880 Tarm
Ved tilmelding til kursus vil de 150,- kr være et depositum som ikke vil blive tilbagebetalt hvis du afbestiller kurset senere end 1. maj. Det er sjældent vi aflyser kurser, men skulle det blive aflyst vil du få returneret din forhåndsbetaling. Direkte tilmelding kan ske her.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails