Tuesday, August 18, 2009

Dagens tilbud/An offer

Dette indlæg handler om en meget trist beslutning. Det er altid svært at stoppe med noget som man har været glad for men nu er beslutningen truffet. Jeg har skubbet det foran mig meget længe. Det gør ondt at skulle give slip på det som man elsker mest.
Jeg sælger min store væv. Du vil få alt med når du køber min væv. Det betyder trendbord med en omkreds på 3m, alle mine skytter, en båndvæv, forkam og adskillige kamme. Kammene har jeg på min egen adresse men selve væven, trendbord, billedvæv, bobineapparat med 4 spoler, hanekam, haspemølle (bordmodel), skelkæppe og båndvæv m. skytte kan ses hos Kornloftet. Jeg tror det vil være bedst at ringe i forvejen. Det sælges kun samlet. Jeg har lavet en salgsopstilling så min oprindelige pris var 17915,- kr du kan købe den til for = 10.000,-kr afhentet hos Kornloftet alt er med i prisen og der kan ikke handles yderligere.Her ser du væven hos mig selv.

2 comments:

Unknown said...

åhh - sikken en stor beslutning, desværre har jeg ikke pladsen, men kun drømmen om at eje en væv, med alt hvad det indebære.
Håber at du finder en både flittig og kærlig ejer til din smukke væv.

Denblyviol said...

Ja Det er mit livs største beslutning indenfor den kreative verden.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails