Wednesday, May 14, 2014

Varme hveder

Det bliver ikke til hjemmebagte hveder i år.
Det bliver heller ikke til en gåtur på volden, FNIS!
I stedet må jeg nøjes med hjemmebagt knækbrød.
De smager fantastisk. Prøv selv.


Opskrift:

1dl havregryn, finvalset
1dl hørfrø
1dl sesamfrø
1dl grønne græskarkerner
1dl solsikkekerner
3,5 dl hvedemel
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
0,5 dl olivenolie
2,5 dl vand

Da jeg ikke havde hørfrø, sesamfrø og grønne græskarkerner har jeg i stedet brugt 5-kornsblanding fra lageret.

Alle de tørre ingredienser blandes. Olie og vand røres heri til en tyk "grød"
Del dejen i 2 og rul dem hver for sig ud på bagepapir.
Et lille fif er at lægge bagepair ovenpå dejen således at dejen ikke sætter sig fast på kagerullen.
Tænd ovnen på 180 grader bages 15 min i varmluft ovn.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails