Friday, July 10, 2015

Strømpegarn Pairfect fra Regia

I morges fik jeg påbegyndt strømpestrikning i det nye strømpegarn Pairfect. Nu har jeg de sidste 10 år ca. strikket strømper nedefra og fik selvfølgelig også startet sådan i morges. Jeg strikkede lige indtil garnet skiftede farve. Hvis jeg havde læst vejledningen som følger med.garnet ville jeg være startet ovenfra når jeg nu tager garnet indefra midten.
En ny start på strømpen og med et foreløbigt godt resultat. Nu kommer striberne på skaftet og ikke på foden.
Hvis jeg nu var startet med at strikke udefra og nedefra så tror jeg at det vil passe. Så næste par vil blive strikket som jeg plejer.
Her er en lille bid at det foreløbige resultat. Hvis jeg nu havde tid til at strikke 24:7 så vil jeg jo være hurtigt færdig men så meget tid har jeg ikke. Jeg får strikket om morgenen og lidt om aftenen.

Regia strømpegarn - Pairfect

4 comments:

Lydert said...

Det var nu nemmere i 'gamle' dage, da man bare startede i den ene ende af et nøgle garn og i ribben af strømperne - men jeg synes, det er spændende med de mange forskellige muligheder for at strikke strømper. Mig: jeg strikker dem som jeg altid har gjort :-)

Merete said...

Spændt på at se dem færdige

Denblyviol said...

Lydert Jeg ser mange muligheder med denne metode bla at kunne få de helt unge mennesker igang med at strikke. Jeg vil gerne prøve noget nyt en gang i mellem.

Denblyviol said...

Merete jeg er selv spændt på at se det færdige resultat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails