Thursday, October 05, 2006

Baby tøj og julesokker.

Jeg er gået igang med at strikke børnetøj. Jeg startede for et stykke tid siden. Jeg har strikket en bolero, hue og halstørklæde til en pige ca. 4-5 år. Jeg har fået et blad til at købe sættet, derfor ikke noget billede. Jeg havde sættet med til strikkefestival i Svendborg.


Jeg har i samme garn strikket en slå om trøje og hue til baby. Sættet er strikket i Mohair Stretch. Det er ikke fordi der går meget garn til babytøj - 87 g til dette sæt- for at være nøjagtig.
Jeg er gået i gang med en pigekjole, oppefra og ned - billede kommer senere.

Det er måske lidt tidligt at tænke på jul, men ikke når man som jeg skal strikke den første strømpe. Normalt strikker jeg ikke strømper, men nu skal det være. Det vil måske blive de eneste strømper jeg strikker. Jeg har tænkt at påbegynde julestrømpen, til julekortene eller til adventsgaver. Det kan være mine sønner kan bruge en julestrømpe.
Min ide er at strikke efter dette hæfte.

Jeg havde for nogen tid siden strikket hue og vanter i Oldmill pladegarn til voksne, nu har jeg lavet sættet til små piger næsten julefarve.

Se selv. Der er gået lidt jul i dette sæt.2 comments:

Hygge-Strik said...

Hej Irene
Tillykke med det flotte pige-sæt, det glæder mig at du har fået det solgt til et ugeblad, jeg glæder mig til at se det i bladet en gang.
Kærlig hilsen Bebiane

Pia said...

Hej Irene,
Super, at du har solgt det skønne pige-sæt. Sig lige til, når det kommer i et eller andet blad. Jeg kender en storesøster, der absolut må have det sæt :-)))
Kh
Pia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails