Wednesday, October 17, 2007

Rejselystent garn./Travelling yarn.

Idag modtog jeg en stor kasse med garn. Det er ikke en tilfældig kasse nææh det er en garnbyttekasse. Den blev afsendt af mig. Først en tur til Island hos hende her. Videre til en dansker bosiddende i USA. En smuttur til England hos hende her. Defra tilbage til Skandinavien først til Norge hos denne kvinde og denne kvinde og denne kvinde. Videre derfra til Sverige til denne kvinde og denne kvinde. For at komme tilbage hertil.
Det har været sjovt og spændende at se hvilke garner som ville ende med at komme tilbage.
Kig godt på billedet
Nederst til venstre ligger 2 nøgler strømpegarn og et hvidt bundt samt 5 nøgler til en bluse som er resterne af det garn jeg afsendte. Dernæst en pakke bomuld fra Frida og 2 nøgler strømpegarn. Fra Karin Jegsen 2 nøgler strømpegarn, noget spændende garn fra Cascade og noget lækkert sort. Videre ti en rødmeleret som må være fra Sofie. Dernæst flerre nøgler strømpegarn fra Sissel. I nederste højre hjørne er der strømpegarn, uld af Karen Noes kald det Vigdis hjørne. Så kommer turen til Marie nederst mere strømpegarn samt noget håndfarvet uld. For at slutte ringen er der strømpegarn fra Eva. Det garn der ligger i midten ved jeg ikke helt hvem det kommer fra.
Der er ingen link i øjeblikket til de forskellige personer men det kommer senere- på dem jeg allerede har.

Today I recived a box full of yarn. It is not a commont box but a yarn swap box.
I started to send to Frida in Island, next to Karin in USA, a trip to Sofie in England, to Karine in Norway, Sissel in Norway, Vigdis in Norway, Marie in Sweden, Eva in Sweden back to me in Denmark.
Most of the ladies have written there name on the yarn skeins. Thats funny to se how long the yarn had travelled.
There is no link to the ladies for the moment but will come soon.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails