Thursday, November 06, 2008

Farvevalg/Colorchoose

Sidder her en stille novemberdag. Jeg forsøger at koncentrere mig om det væsentlige jeg skal have lavet de næste par dage.
Udover de sædvanlige gøremål som husholdning (et gammelt slidt ord) forsøger jeg at vælge farver til mine dejlige garner. Ja nu er det jo ikke de farver som skal bruges til sommer, de er allerede i produktionen nææh, det er de garner som skal bruges til efteråret 2010. Det er bare at ramme de rigtige farver til ens kunder. Skal jeg satse på de mest duche farver eller dem med knald på. Engang imellem er det bare at kaste alle farver op i luften og forsøge at gribe et par stykker.

I am sitting this quite november day. Trying to koncentrate about the most important to do the next couple of days.
Next after the normal housekeaping I am trying to choose colors for my lovely yarns. It is not easy because it is not colors for next summer, it is allready in the production, no, it is the colors for the autum,n 2010. It is just to hit the right colors for my custumers. Some time it is just like a lotteri.

2 comments:

Strikkeheksen said...

Mon ikke vi alle sammen vælger garn efter farver, der klæder os? I hvert fald, når vi skal strikke til os selv. Og det er ikke alle, der kan bruge duche farver, selvom der er mange, der tror, at de sådan nærmest er neutrale. Det er selvfølgelig også det, der gør det så svært.

Men du udelukker i hvert fald os, der foretrækker klare farver, hvis det bliver enten eller :-) Jeg er godt klar over, at det ikke er nemt, når man ikke kan tage det hele hjem, men en klar rød, turkis, blå, (blå) lilla appellerer i hvert fald til mig. Der er faktisk mange steder, hvor jeg næsten aldrig handler, fordi garnet kun fås i såkaldte duche farver.

Så lidt af hvert, skulle jeg mene :-)

Denblyviol said...

Tusinde tak for hjælpen. Det gør det hele meget nemmere. Vi ender jo med at være leverpostej ;-) hvis det alt sammen bliver dusche farver.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails