Tuesday, March 31, 2009

Ekstra service

Er det som jeg har oplevet idag. En rigtig sød/rar kvinde kom i butikken idag. Det gør der jo så tit når man som jeg har en garnforretning. Hvorfor så lige fremhæve denne kvinde af dem alle. Tja, jeg er jo med i Operation Påskeglad og glad blev jeg da denne kvinde overrakte mig disse påske-og forårsbebudere. Jeg kan mærke hvordan dette har gjort indtryk på mig. Det er med til at nedbryde nogle grænser eller skal jeg kalde det noget så banalt som at opbygge et muligt venskab. Det er underligt jeg har disse oplevelser efter et langt og godt liv, hmm. Sikken vi fik snakket - vi kendte ikke hinanden i forvejen. Fik set denne skønne kvindes hækleprojekt som bla var set hos/henvist fra "Slagt en hellig ko"



A nice lady came to my shop. It often happens nice ladies come to my yarn shop. Why or what is speciel with this lady. Tja, I am in the Operation Oester Happy and that what happens because this lady gave me flowers. I feel some speciel happens to me. To do this is a way of building friendship. She show me her crochet project and I show mine.

2 comments:

Tina said...

Hej Irene

Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig. Jeg er sikker på at jeg nok skal vende tilbage til din hyggelige butik, næste gang jeg skal forsyne mig med garn :-)


Mange hilsner Tina

Denblyviol said...

Det var for mit vedkommende en dejlig overraskelse :-))
Kærlig hilsen Irene

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails