Sunday, September 13, 2009

Naturtur/NatureDette hus blev bygget i begyndelsen af 1900 og fraflyttet engang i 30'erne. Der er egen udendørs vandpumpe, ingen strøm/el og et gammelt das. Lidt kummerlige forhold at leve under. Huset havde plads til 2 familier som bestod af 2 mænd og 1 kvinde, det var kun den ene mand som havde børn. Det giver vist lidt at tænke over. De levede af jagt på vild fugle til storbyernes restauranter samt jagt på odderskind til pelsindustrien.
This house was build in the beginning of 1900 and the people left in 30'erne. No light only water outside. The house roomed 2 families.Nå men jeg fik dækket bord inden alle naboerne kom. Lidt primitivt men hyggeligt.
Efter frokost gik vi op på pumpestationen hvor vi kunne se Skjern Åens udmunding/delta og selvfølgelig Ringkøbing Fjord ude i horisonten. Hele dagen forløb godt. Vi ville have siddet udenfor da vejret var godt men det var lidt svært at finde læ.Well I think I made i comfortable for our neighbours. After lunch we went to a building were from you can see the Skjern Å delta and ofcourse the Ringkøbing Fjord in the horison.Et stykke derfra ligger en lille gruppe jagthytter. Det er ren idyl og jeg kunne ikke lade vær med at tage et billede.
A little away you will find a group of hunting houses.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails