Sunday, September 13, 2009

Sukkerbeholdning/Sugar depot

I kender det sikkert allesammen, man skal bage og tænker ikke lige på om man nu har alle ingredienserne. Engang imellem bliver det lidt anderledes end det man havde planlagt og engang imellem får man købt noget man havde på lager. Det er det sidste der gør sig gældende i dette tilfælde. Som tidligere nævnt fik jeg bagt æbletærter igår og det meste er spist måske kan vi få et stykke kage til kaffen i aften. Nå men gårsdagens bagning har nu medført en oprydning i skabet med ingredienser og til min skræk kan jeg tælle 13 poser sukker i alle afskygninger men mest brun farin.
Tør du vise din beholdning af sukker frem?

I think you know it. You are going to bake and without thinking of which ingrediens you have to buy. Sometime it became total different than you were thinking and sometime you buy more than needed. Now I am cleaning the place and found 13 bags of sugar. How many do you have?Min beholdning er her.

2 comments:

Gittemay said...

Det er godt at have et lager - der kunne jo komme smalle tider :-)))). Men 13 poser - ja, der er måske lidt overdrevet. Men så må du jo bare bage noget mere :-)))

KH Gittemay

Denblyviol said...

Nu er vi heldige at vi er i en syltetid, kom jeg liiige til at tænke på ;-)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails