Tuesday, March 23, 2010

Udvidelse/More space

Nu hvor frosten er af jorden kan vi komme igang med nedrivning og påbegynde udvidelsen af butikken. Håndværkerne startede sidste lørdag og da var jeg heller ikke hjemme. Vi regner med at fundamentet kan støbes torsdag eller fredag. Jorden skal lige jævnes ud og der skal graves en del jord væk.
Now the earth is not frozen any more we start renovation and the shop can have more space. The workers start last weekend and we hope the fundament is ready this week.



Alt nedrivnings materialet ligger i sorterede bunker. Der er blevet ringet rundt til de forskellige som kan bruge dette og hint.
Jeg vil lige nævne at der er tegnet forsikring på alt som ligger udenfor så kære langfinger der er ikke noget at komme efter.
All the materials from the building is sorted we have phoned different kind of people who can use this stuff. All the insurens is made.



En blandet landhandel som skal indendørs et eller andet sted.
Hele lageret er væk og alt garn står i mine stuer, soveværelse, entreen etc. Dette vil jeg ikke vise billeder af.
All my yarns is in my privat rooms and I will not show you how I live for the moment.



Det hele ser lidt underligt ud og alt er forandret. Katten kan ikke forstå han ikke kan benytte den samme dør som han plejer og vipstjerterne kan ikke finde det fremspring under taget som de plejer at opholde sig på. Døren til butikken er den blå til venstre.
Everything is funny and even the3 cat can not find the right door. The dor to my shop is the blue one.



Som I kan se har jeg pludselig fået hushjælp
As you see I have a housemaid.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails