Thursday, February 07, 2013

At tænke sig

Gid jeg dog havde flere timer i døgnet, hahaha!
Og hvis jeg havde ville det slet ikke række til alt det jeg gerne vil strikke.

Tag nu feks alle de ideer der står i kø for at blive strikket. Nu er det jo godt at jeg har fået et samarbejde med nogle teststrikkkere. I får noget at se til i dette år tegnebrættet er tynget af papirer som kun venter på færdiggørelse. 
En kvinde vil have harems bukser samt en kjole til, en anden vil have en poncho, en tredje spørger pænt indtil en cardigan, en fjerde ønsker en soltop osv. Jeg elsker Jer alle for disse forslag jeg har lavet en liste i prioriteret rækkefølge og I vil alle få Jeres ønsker opfyldt på et tidspunkt. Nu er jeg jo ikke en gavebod eller en ønskebrønd hvor man bare kan bede om hvad som helst meeeen!

Jeg har slet ikke fået takket alle Jer som kiggede forbi vores stand i Rødovrehallerne, det så nogenlunde sådan ud på et tidspunkt.

Når jeg ser billederne nu kan jeg slet ikke forstå der ingen garderobe var eller har alle overset den, hmm! Vi havde det meget varmt på vores stand.

4 comments:

Dana said...

Det var sjovt, og det var dæleme varmt.

Man burde ha' en håndfuld løse ekstra kvarter pr. døgn, så man kunne drysse strikketid ud mellem dagens andre gøremål ...

Irene Bøgsted said...

Det lyder så hyggeligt det at "drysse strikketid ud mellem dagens gørmål".

Jeg har da vist heller ikke sagt tak til dig Dana for dit kæmpe bidrag.
Varme klem herfra, Irene.

Merete said...

Kan kun give dig ret i at det var underligt at der ikke var nogen garderobe. Jeg var glad for, kun at have en fleece jakke på. Det var lige til at holde ud.

Irene Bøgsted said...

Jeg havde lidt ondt ved at se alt det overtøj indendørs på dejlige mennesker.

Endnu engang foreløbigt tusinde tak for din indsats.
Jeg vender tilbage.
Varme klem til dig Merete, Irene!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails