Monday, October 06, 2008

Held i uheld./Lucky or not.

Dette kan være en advarsel til alle.
For 2 - 3 uger siden fik jeg ny computer. Det tog mig nogen tid (ca 14 dage) at installere/flytte alle programmer og dokumenter.
Når man handler i udlandet, bliver varerne oftest sendt med firmaet UPS. Dette firma sender ALDRIG mail til deres kunder. For ca 1 uge siden modtog jeg en mail fra firmaet UPS (troede jeg). Det viste sig at være en trojansk hest. Så min kære nye computer gik helt død. Gode råd er i dette tilfælde temmelig dyre. Jeg har alle de firewall og antivirus programmer som er nødvendige (de bedste af slagsen).
Min tid nu går med at reetablere alt.

This is an alert to all of you.
for a couple of weeks ago I bought a new computer. I have spend 14 days to install all programs and documents.
When I am buying things in other countries I allways use the transport company UPS. The normally never send you email but a week ago I recieved a mail from this company UPS (I thought). It was a trojan horse. So my dear computer went black. I have all the relevant firewalls and antivirus which is neccesery.
I now spend all my time to reinstall everything.

4 comments:

LineMo said...

Ej Irene hvor er du uheldig

Denblyviol said...

Velkommen til min blog Line. Jeg tager den slags med oprejst pande og fortsætter med reetableringene. Nyd dagen.

Hannestrik said...

Det var ikke godt. Jeg føler med dig. Jeg tænkte nok at der var noget galt.
Jeg har været inde og se på strømperne, må lige som om jeg springer over denne gang, for jeg synes ikke de er så spændende. Det er ikke en kritik af dig, men du ved, jeg elsker at skulle bruge hovedet lidt mere, og det er jo mine ekstra piller ;-) som jeg plejer at sige.
Kan du have det godt, og pas godt på dig selv.
Hilsen Hanne.

Denblyviol said...

Det gik lidt stærkt med at vælge strømpeopskrifter. Jegg har derfor slet ikke vurderet sværhedsgrad men du får revance på et senere tidspunkt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails