Tuesday, August 21, 2007

Bøger og gaver.

I midten af juni bestilte jeg nogle bøger af Nicky Epstein lidt inspireret af en sød kvinde jeg kender. Jeg bestilte bøgerne hos Amazon.com. Jeg har gået og ventet med længsel efter disse bøger og jeg kan faktisk ikke helt huske hvad jeg har betalt for bøgerne. Men i forgårs modtog jeg mine bøger og hold da helt fast hvor er det nogle skønne bøger. Der er bare et lille minus - jeg måtte betale 175,- kr i toldafgifter for at modtage bøgerne. Jeg har købt bøgerne som privatperson.

In the middle of June I ordered som knitting books written by Nicky Epstein. I was a little inspired of a sweet lady I know. I ordered the book trough Amazon.com. I have been waiting for this books and I can not remember how much I paided for the books any loonger. But the day before yesterday I recieved my books and how wonderful they are. I just have to pay 175,- DKK in toll for recieving the books.

Man kan ikke altid sammenligne bøger og priser men bare for sjov. Disse bøger har min mand fundet i en genbrugsbutik til en samlet pris af 20,- kr. Det må man da kalde et fund.

You some time compare books and prices but just for fun. My lovely husbond found this book in a antique store for the price of 20,- DKK.


Jeg er med i en amerikansk gruppe Whoduknit. Her har jeg tilmeldt mig en swap hvor gaven max må koste 10$, jeg tror det omregnet er ca. 53,37 DKK. Jeg er meget spændt på hvordan gaven bliver modtaget. Den er blevet afsendt idag.

I am joining an american group Whoduknit. I am joining a summer swap were the gift max cost may be 10$. I think it will be about 53,37 in DKK. I have just send the gift for my pal to day.

5 comments:

Mette G. said...

Hej Irene!

Næste gang du bestiller bøger via Internettet, så husk at bestille i EU, så slipper du for de ubehagelige ekstra omkostninger.

Hilsen
Mette

Denblyviol said...

Hej Mette
Tak for oplysningen. Det kan man jo spare nogle penge ved. Hilsen Irene

Knitted Zebra said...

Whoo hooo! I am the lucky recipient ~~ Thank you so very much! I love my goodies and will think of you when I use them! Thanks for making my day! Delores

Denblyviol said...

You are so kind Delores. Have a nice day. Hug from Irene

Anonymous said...

I would be very happy if you come to swap gift with us!
have a nice day!
Mama from France
http://www.sirpriz.com
Swap gift communauty and friends

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails