Thursday, August 23, 2007

Giv på forskud.


Jeg fandt denne ide på Jane's blog og har egentlig fundet ud af at der er et stort behov. Det er baseret på filmen med Helen Hunt og Kevin Spacey Pay It Forward’... Her er hvordan det skal gøres:

Jeg sender en gave til 3 tilfældige personer som kommenterer på min blog men som også giver udtryk for at ville deltage i Pay it Forward udveksling. Det må/skal ikke være en dyr ting bare en lille ting til opmuntring/eller som en åndsfælle. Jeg ved ikke hvad gaven vil være endnu men det bliver noget jeg selv har lavet og du modtager den måske ikke i morgen eller i næste uge, men indenfor de næste 365 dage, det er i hvertfald et løfte. Det eneste du skal gøre til gengæld i denne - pay it forward - du skal love at gøre det samme på din blog. På denne måde kan vi sprede lige glæde i hverdagen.

I found this on Jane's Blog and thought it was pretty neat. It’s based on the movie with Helen Hunt and Kevin Spacey in it called ‘Pay It Forward’.. Here's how it goes:

I will send a handmade gift to 3 random people who leave a comment on my blog requesting to join this Pay It Forward exchange. This isn't a huge gift, just a little something to lift your spirits. I don’t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do if you like, is in return pay it forward by making the same promise on your blog.

4 comments:

Trine Als said...

Hej Irene
Jeg vil meget gerne være med til at give på forskud.
Det er en rigtig sød idé og man ved jo aldrig... Måske kommer der en gave. Det er hyggeligt.

Denblyviol said...

Hej Trine
Det glæder mig at jeg ikke er den eneste der er en smule gavmild.Gaven kommer på et tidspunkt jeg kan bare ikke love hvornår. Knus fra Irene

Birgitte said...

Ihhhh det er min yndlingsbog og har været i mange, mange år. Hvis bare flere ville efterleve budskabet i bogen!

Denblyviol said...

Hej Birgitte
På det punkt kan jeg kun være enig med dig. Knus fra Irene

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails